Parama dėkojame




Alkoholio vartojimo pasekmė – sumuštos moterys

Šią savaitę Policijos komisariate užregistruoti keturi smurto, trys vagystės ir du turto suniokojimo atvejai: sumuštos moterys, nulaužti medeliai, padegtos durys, pavogtas katalizatorius, benzininis pjūklas ir kiti daiktai.

Patyrė smurtą

Antradienį ryte namuose Ventos g. gyventojas, gim. 1965 m., sumušė savo sugyventinę. Įtariamasis patalpintas į areštinę.

Apie 16.20 val. Fermos kaime, Šilų gatvėje, namuose, kilus konfliktui tarp 1988 m. gim. ir 1985 m. gim. sutuoktinių, nukentėjo moteris. Vyras, būdamas neblaivus, ją sumušė. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Apie 20.00 val. namuose savo sugyventinę sumušė Vytauto gatvės gyventojas. Jam nustatytas 2 promilių girtumas. Vyras patalpintas į areštinę.

Trečiadienį, apie pietus, Žemaitijos gatvės bute vyras, gim. 1975 m., būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, sumušė sugyventinę, gim. 1968 m. Įtariamasis sulaikytas ir patalpintas į areštinę.

Nulaužti medžiai

Nuo gruodžio 23 d. iki sausio 5 d. 17.42 val. Juodpelkio parke nulaužti šeši medeliai. Žala – 260,64 euro. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Rastos apdegusios durys

Pirmadienį ryte Krucių kaime, Krucių gatvėje, pastebėta, kad yra apdegusios durys, vedančios į automobilių detalių parduotuvę, kuri priklauso UAB „Mažeikių sunkvežimių servisas“. Padaryta žala tikslinama.

Pridarė nusotolių

Gruodžio 27 d. Kalnijų kaime, Laukų gatvėje, iš užrakinto ūkinio pastato pavogtas kampinis šlifuoklis, kirvis ir benzininis pjūklas. Padaryta bendra 343,20 euro žala.

Antradienį ryte „Neoauto“ servise pastebėta, kad nuo automobilio „Toyota Rav 4“ variklio dujų išmetimo sistemos nukirptas ir pavogtas katalizatorius. Nuostolis – 1500 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Trečiadienį ryte pastebėta, kad iš UAB „Mažeikių autobuso parkas“ priklausančios teritorijos, Laižuvos g. 82, nuo keturių autobusų išpjauti ir pavogti išmetimo sistemos duslintuvų kietųjų dalelių surinkimo filtrai. Žala tikslinama. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode