Parama dėkojame




Plungėje sulaikytas įtariamasis, įvykdęs daugybę nusikalstamų veikų

Klaipėdos apskrities vyriausiojo policijos komisariato Plungės rajono policijos komisariato Kriminalinės policijos skyriaus pareigūnai ir toliau aktyviai tiria nusikalstamas veikas, susijusias su vagystėmis, įsibraunant į parduotuves, negyvenamas patalpas.

Policijos pareigūnai sulaikė jaunuolį, gim. 1992 m., nedirbantį, be nuolatinės gyvenamosios vietos, teistą už vagystes, kuris Plungės mieste vykdė jas iš parduotuvių ir greitojo maisto kavinių-kebabinių.

 

Pirmą kartą minėtas pilietis sulaikytas įsibrovęs į Plungėje, Stoties g., esančią maisto prekių parduotuvę. Įtariamasis kaltę pripažino, todėl prokurorai netenkino policijos prašymo kreiptis į teismą dėl suėmimo. Šiuo metu byla jau yra perduota į teismą ir bus nagrinėjama supaprastinto proceso tvarka.

Paleidus įtariamąjį iš policijos komisariato areštinės, po dviejų dienų jis įsibrovė į kitą maisto prekių parduotuvę, esančią Plungėje, V. Mačernio g., kur vėl buvo sulaikytas įvykio vietoje su pagrobtomis prekėmis.

Apklausų metu jis prisipažino, kad yra įvykdęs dar keletą vagysčių iš Plungės mieste esančių greitojo maisto kavinių-kebabinių. Šį kartą prokurorai tenkino policijos pareigūnų prašymą, ir Plungės rajono apylinkės teismas minėtam piliečiui paskyrė kardomąją priemonę – suėmimą trims mėnesiams.

Šiuo metu vaikinui pateiktas įtarimas ir dėl kambario padegimo Plungėje, A. Vaišvilos gatvės bendrabutyje. Įtariamasis savo kaltės neneigia.

Aiškinamasi dėl kitų šio įtariamojo padarytų nusikalstamų veikų Plungės mieste ir rajone.

 

Klaipėdos apskr. VPK Komunikacijos grupė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode