Parama dėkojame




Sužeistas Kurmaičių kaimo gyventojas

Praėjusią savaitę vieno eismo įvykio metu partrenktas jaunuolis. Apgadinti automobiliai, tvora ir kelio ženklas. Vienas vairuotojas avariją padarė būdamas neblaivus, du pasišalino iš įvykio vietos.

Pristatytas į ligoninę

Trečiadienį, apie pietus, Žemaitijos gatvėje, ties devintu namu, pėsčiųjų perėjoje, sužeistas aštuoniolikmetis Kurmaičių kaimo gyventojas. Vaikiną partrenkė 72-ejų metų Akmenės miesto gyventojas S. E. V., vairuodamas automobilį „Audi 80“. Nukentėjusysis išvežtas į VšĮ Mažeikių ligoninės Priėmimo-konsultacinį skyrių, jam nustatytas stiprus sumušimas.

Pasišalino iš įvykio vietos

 

Tą pačią dieną, anksti ryte, buvo užregistruota dar vienas eismo įvykis kelyje Tirkšliai–Užlieknė–Viekšniai – rastas nuo kelio nuvažiavęs automobilis „Audi 80“. Eismo įvykio vietoje vairuotojo nebuvo. Įtariama, kad avarija įvyko dėl nepasirinkto saugaus greičio. Patikrinus duomenų bazėje, nustatyta, kad automobilio savininkas yra šį automobilį pardavęs, o naujasis jo savininkas, kurio asmenybė šiuo metu aiškinamasi, jau du kartus yra viršijęs leistiną greitį.

Ketvirtadienį vakare ties Gamyklos gatvės 29 namu nežinomas vairuotojas nepaliko saugaus tarpo iš šono ir kliudė kitą stovintį automobilį „Mercedes Benz“, priklausantį Krakių kaimo gyventojai J. S. Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino.

Trenkėsi į tvorą

Šeštadienį, po pietų, Sedos–Aitvaro gatvių sankryžoje mažeikiškis V. R., vairuodamas „VW Golf“, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į tvorą bei kelio ženklą. Eismo įvykio metu apgadintas ne tik automobilis, bet ir tvora bei kelio ženklas.

Vairavo neblaivus

Pirmadienį vakare Laisvės gatvėje 34-erių metų mažeikiškis V. S., vairuodamas automobilį „Toyota Celica“, trenkėsi į priekyje važiavusį ir pristabdžiusį automobilį „Mazda Premacy“. Eismo įvykio metu apgadinti abu automobiliai. Avariją padaręs vairuotojas buvo neblaivus. Jam nustatytas 1,83 promilės girtumas.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode