Sprogimas

Pakliuvo sukčiams į nagus

Šią savaitę rajone smurtą patyrė dvi moterys. Vagišiai pavogė įvairius įrankius. Du mažeikiškiai apgauti sukčių. Vienas bandė priregistruoti automobilį su jo identifikavimo numerio klastojimo požymiais.

Sumuštos moterys

Antradienį, apie pietus, Senmiestės kaime, Lūšės gatvėje, namuose, vyras sumušė savo sutuoktinę. Įtariamasis, gim. 1937 m., patalpintas į areštinę.

 

Panašiu metu namuose Ventos gatvės gyventojas, gim. 1990 m., sumušė savo sugyventinę, gim. 1995 m. Vyras patalpintas į areštinę.

Bandė priregistruoti

Antradienį iš VĮ „Regitra“ Telšių filialo Mažeikių grupės gautas pranešimas, kad vyras pageidavo registruoti 2005 metų laidos transporto priemonę „Audi A4 Avant“ su jos identifikavimo numerio klastojimo požymiais. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pasisavino pinigus

Vyras, gim. 1986 m., skelbimų portale „Autogidas“ pirko automobilį ir kovo 24 d. pervedė pardavėjui 200 eurų rankpinigių. Pardavėjas telefonu nebeatsiliepia, pinigų negrąžino. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Vyrui, gim. 1971 m., nežinant pasinaudojus jo asmens duomenimis, jo vardu sudaryta sutartis su UAB „Omnitel“, dėl to susidarė 350,67 euro įsiskolinimas.

Vagys „dirba“

Nuo kovo 27 d. 17 val. iki kovo 30 d. 8.00 val., įsibrovus į UAB „Cramo“ priklausantį statybinį vagonėlį, pavogtas UAB „Mažeikių Varduva“ priklausantis perforatorius, kampinis šlifuoklis „Hitachi“ ir kampinis šlifuoklis „Hilti“ bei dvi ritės pailginimo laidų. Žala – 980 eurų.

Kovo 23 d., apie pietus, pastebėta, kad iš UAB VVARFF aptvertos teritorijos, Stoties g. 8, pavogtas kasimo kaušas ir kopėčios. Žala – 200 eurų.

Tarp antradienio 19.00 val. ir trečiadienio 9.00 val. iš Gamyklos g. 25 namo pirmos laiptinės rūsio pavogtas vyriškas dviratis. Žala – 140 eurų.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode