Sprogimas

Sugyventinę sužalojo peiliu

Praėjusią savaitę rajone pradėti šeši ikiteisminiai tyrimai dėl smurto, vienas – dėl neteisėtai panaudotų duomenų ir vienas dėl vagystės. Sūnus sumušė motiną, vyras peiliu sužalojo savo sugyventinę, su pavogta mokėjimo kortele išgryninta 70 eurų.

Patyrė smurtą

Ketvirtadienį vakare bute Ventos gatvės gyventojas, gim. 1990 m., sumušė savo sugyventinę, gim. 1995 m. Įtariamasis nesulaikytas, nes po padarytos veikos iš karto pasišalino.

Penktadienį ryte Žemaitijos gatvėje, namuose, vyras, gim. 1982 m., sumušė savo motiną, gim. 1949 m. Sūnus sulaikytas ir patalpintas į areštinę.

Šeštadienį, po pietų, Ventos progimnazijos stadione, Pavenčių g. 15, nepilnametį, gim. 2003 m., sumušė iš matymo pažįstamas jaunuolis.

Tą pačią dieną vakare Krakių kaime, Naikių gatvėje, gyvenamajame name, išgertuvių metu, kilus žodiniam konfliktui, vyras, gim. 1962 m., peiliu sužalojo savo sugyventinę, gim. 1969 m. Moteriai padaryta dešinės šlaunies pjautinė žaizda. Įtariamasis įvykio vietoje nesulaikytas.

Šeštadienį naktį Taikos gatvės bute vyras, gim. 1993 m., būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, peiliu grasino nužudyti sugyventinę. Vyras sulaikytas ir patalpintas į areštinę.

Sekmadienį naktį prie įėjimo į naktinį klubą „Pegasas“, Žemaitijos g. 20, vaikinas, gim. 1993 m., sudavė į veidą kitam vaikinui, gim. 1989 m.

Neteisėtai panaudojo duomenis

Panaudojus iš vyro, gim. 1960 m., pavogta AB „Swedbank“ mokėjimo kortelę, ketvirtadienį naktį bei penktadienį naktį neteisėtai atliktos dvi finansinės operacijos – bankomate išgryninta 70 eurų. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Įvykdyta vagystė

Šeštadienį, nuo 7.30 val. iki 12 val. iš gyvenamo namo, Purvėnų kaime, pavogtas elektrinis pjūklas „Husqvarna“, 200 eurų ir LR pasas. Žala – 330 eurų.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode