Parama dėkojame




Sprogimas

Žmonai grasino plyta rankoje

Šią savaitę rajone pradėti aštuoni ikiteisminiai tyrimai – septyni dėl smurto ir vienas dėl vagystės. Sumušta dukra, tėvas, motina, žmonos, pavogtas 1986 m. laidos automobilis.

Patyrė smurtą

Šeštadienį vakare namuose Sodų skersgatvio gyventojas, gim. 1970 m., kilusio konflikto metu sudavė į galvą savo dukrai, gim. 1994 m. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

 

 

Pirmadienį vakare Laižuvos miestelyje Dariaus ir Girėno gatvės gyventojas, gim. 1961 m., rankose turėdamas medinę kuoką, grasino užmušti savo tėvą, gim. 1936 m. Įtariamasis sulaikytas, patalpintas į areštinę.

Antradienį, apie pietus, Plinkšių kaime, K. Pliaterio gatvėje, namuose, kilusio žodinio konflikto metu vyras, gim. 1958 m., būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, jam nustatytas 2,95 promilės girtumas, sumušė savo motiną, gim. 1934 m. Sūnus patalpintas į areštinę.

Tą pačią dieną vakare namuose Draugystės gatvės gyventojas, gim. 1968 m., sumušė savo sutuoktinę, gim. 1964 m. Vyras uždarytas į areštinę. Dar viena moteris nuo savo vyro rankos nukentėjo Užežerės kaime gegužės 29 d.

Trečiadienį vakare namuose Sandėlių gatvės gyventojas kilusio žodinio konflikto metu sumušė savo žmoną. 1983 m. gim. vyras patalpintas į areštinę.

Tą pačią dieną Parko gatvėje vyras, gim. 1984 m., būdamas apsvaigęs nuo alkoholio, jam nustatytas 1,95 promilės girtumas, paėmęs į rankas plytą ir ja užsimojęs, grasino savo žmonai susidorojimu. Vyras patalpintas į areštinę.

Gegužės 24 d. naktį Žalgirio miške, netoli Girkalio kaimo, vaikiną, gim. 1994 m., sumušė pažįstamas Rubikų kaimo gyventojas. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Pavogė automobilį

Nuo antradienio 18.00 val. iki trečiadienio 7.30 val. iš automobilių nesaugomos aikštelės M. Daukšos gatvėje, esančios ties 30A namu, pavogtas 1986 m. laidos mėlynos spalvos automobilis „VW Golf“. Automobilis buvo užrakintas, signalizacija neįrengta. Žala – 150 eurų.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode