Parama dėkojame




Sprogimas

Sužeistas vairuotojas ir keleivė

Greitosios pagalbos centro automobiliui susidūrus su automobiliu VW „Jetta“, nukentėjo du žmonės. Iš viso praėjusią savaitę rajone užregistruoti du eismo įvykiai.

 

Penktadienį, apie pietus, ties Sedos gatvės 49A pastatu 39-erių metų M. J., gim. 1976 m., vairuodamas Greitosios pagalbos centro automobilį VW „Transporter“ su įjungtais šviesos švyturėliais, nepasirinkdamas saugaus greičio, išvažiavo į priešpriešinio eismo juostą ir nepraleido automobilio VW „Jetta“, vairuojamo 75-erių metų mažeikiškio A. J., kuris suko į kairę. Eismo įvykio metu sužalotas VW „Jetta“ automobilio vairuotojas ir 50 metų keleivė. Vyrui diagnozuota galvos žaizda, moteriai – galvos trauma. Ji išvežta į Klaipėdos universitetinę ligoninę ir paguldyta į Reanimacijos skyrių. Nustatyta, kad Greitosios pagalbos centro automobilio vairuotojas buvo neblaivus, jam nustatytas 0,17 promilės girtumas. Policijos komisariate dėl šio įvykio pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Tą pačią dieną dar viena avarija užregistruota vakare Laisvės gatvėje, ties penktu namu. Nežinomo automobilio vairuotojas nepaliko saugaus tarpo iš šono ir kliudė stovintį automobilį „Subaru X“. Kaltininkas iš įvykio vietos pasišalino.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode