Parama dėkojame




Sprogimas

Po avarijos sudegė automobilis

Praėjusią savaitę rajone užregistruoti septyni eismo įvykiai – sužeista viena keleivė. Vienas automobilis po eismo įvykio užsidegė. Du vairuotojai buvo neblaivūs.

Sužeista keleivė

Praėjusio pirmadienio naktį kelyje Mažeikiai–Plungė–Tauragė mažeikiškė M. G., vairuodama automobilį „Ford Galaxy“, nepasirinko saugaus atstumo ir atsitrenkė į sustojusio automobilio galą. Eismo įvykio metu apgadinti abu automobiliai ir sužeista „Ford Galaxy“ automobilio keleivė Ž. S. Nukentėjusioji pristatyta į VšĮ Mažeikių ligoninė.

 

Apgadinti automobiliai

Tą pačią dieną užregistruoti dar du eismo įvykiai. Ryte ties Žemaitijos gatvės 20 namu mažeikiškis S. C., automobiliu „Honda Accord Tourer“ išvažiuodamas iš automobilių stovėjimo aikštelės, nepraleido pagrindiniu keliu antra juosta važiavusio automobilio „Renault Megane Scenic“ ir su juo susidūrė. Eismo įvykio metu apgadinti abu automobiliai.

Po pietų Laisvės–P. Vileišio gatvių sankryžoje mažeikiškis E. S., vairuodamas automobilį „Toyota Avensis“ ir sankryžoje sukdamas į kairę, nepraleido priešpriešiais tiesiai atvažiuojančio automobilio „VW Transporter“, kurį vairavo R. K., ir su juo susidūrė. Laimei, niekas nenukentėjo.

Vairavo neblaivūs

Trečiadienį naktį kelyje Anulynai–Tirkšliai Knabikų kaimo gyventojas, vairuodamas automobilį „Audi 100“, kelio vingyje nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo nuo kelio. Eismo įvykio metu apgadintas automobilis ir griovys. Paaiškėjo, kad vairuotojas buvo neblaivus, jam nustatytas vidutinis girtumo laipsnis, bei neturėjo teisės vairuoti automobilio, nes jos nėra įgijęs.

Šeštadienį naktį kelyje Ežerė–Mažeikiai mažeikiškis T. T., būdamas neblaivus ir vairuodamas automobilį „Opel Omega“, taip pat nepasirinko saugaus greičio, nuvažiavo nuo kelio ir keletą kartų vertėsi. Apgadintas automobilis ir kelio šlaitas

Pasišalino iš įvykio vietos

Trečiadienį ryte kelyje Tirkšliai–Užlieknė–Žibikai nežinomas vairuotojas, vairuodamas automobilį BMW 316, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir nuvažiavo nuo kelio. Automobilis griovyje užsidegė ir iki atvykstant ugniagesiams visiškai sudegė. Vairuotojas iš įvykio vietos pasišalino. Nustatyta, kad automobilis priklauso Balėnų kaimo gyventojui.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode