Sprogimas

Sužalota dviratininkė ir keturračio vairuotojas

Liepos mėnuo prasidėjo eismo įvykių gausa – sužaloti du žmonės, kelis kartus apgadintas geležinkelio pervažos pakeliamas užtvaras, metalinė tvora, automobiliai.

Patyrė sužalojimų

Liepos 3 d., apie pietus, ties Laisvės gatvės 39-uoju namu automobilis „Audi A4“, kurį vairavo P. S., sukdamas į dešinėje esančią teritoriją prieš tai neįsitikinęs, kad tai bus saugu, nepraleido kelią į teritoriją kirtusios dviratininkės ir ją partrenkė. Nukentėjusioji – Reivyčių kaimo gyventoja E. B. – išvežta į VšĮ Mažeikių ligoninę.

Dar vienas eismo įvykis, kurio metu sužalotas žmogus, įvyko pirmadienį vakare Reivyčių kaime. Keturračiu motociklu „Suzuki“ po mišką važinėjęs 28-erių metų klaipėdietis A. J. viename miško keliukų trenkėsi į skersai per kelią ištemptą lyną, nukrito nuo transporto priemonės ir susižalojo. Vairuotojas išvežtas į VšĮ Mažeikių ligoninę.

Apgadino pervažos užtvarą

Pirmadienį ryte mažeikiškis L. M., vairuodamas automobilį „Renault Megane Scenic“, nepastebėjo, jog Laisvės ir Viekšnių gatvių sankryžoje esančioje geležinkelio pervažoje jau leidžiasi užtvaras, ir į jį trenkėsi. Eismo įvykio metu nulaužtas užtvaras ir apgadintas automobilis.

Panašus eismo įvykis užregistruotas ir kitą dieną. Vilniškis S. B., vairuodamas automobilį „Toyota Corola“ ir važiuodamas per pervažą, nepastebėjo, kad užsidegė raudonas šviesoforo signalas, apgadino jau besileidžiantį geležinkelio užtvarą.

Pasišalino iš įvykio vietos

Sekmadienį ties Sandėlių gatvės antru namu nežinomas vairuotojas nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio, nuvažiavo nuo kelio, atsitrenkė į metalinę tvorą ir ją apgadino. Apie įvykį nepranešęs policijai pasišalino.

Antradienį naktį ties Pavasario gatvės 12-uoju namu nenustatytos markės automobilis trenkėsi į automobilį „Škoda Octavia“ ir pasišalino iš eismo įvykio vietos.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode