Sprogimas

Neatsižvelgė į oro sąlygas

Praėjusią savaitę eismo įvykiuose apgadinti automobiliai, žmonės nenukentėjo. Viena avarija sukelta nepasirinkus saugaus greičio ir neatsižvelgus į kelio dangos būklę ir oro sąlygas. Kitas eismo įvykis kilo del Kelių eismo taisyklių nepaisymo. Vairuotojai kelią pastojo stirna. Degalinėje vairuotojas nutraukė dujų įpylimo žarną.

Įčiuožė į sankryžą

      Lapkričio 23 d. 10.06 val. Laisvės–Užtvankos g. sankryžoje vairuotojas P. G., vairuodamas automobilį „Opel Astra“ ir artėdamas prie sankryžos, neatsižvelgė į kelio dangos būklę ir oro sąlygas, nepasirinko saugaus greičio, stabdydamas įčiuožė į sankryžą ir susidūrė su pagrindiniu keliu atvažiavusiu automobiliu „Audi A6“, vairuojamu A. P. Po smūgio automobilis „Audi A6“ nuvažiavo nuo kelio ir atsitrenkė į pakelės stulpą su vaizdo stebėjimo kamera. Įvykio metu apgadinti abu automobiliai, stulpas bei vaizdo kamera.

Nesuteikė pirmumo teisės

     Šeštadienį, 17.48 val., kelio Laižuva–Žiogaičiai–Purvėnai sankryžoje mažeikiškė S. Ž., vairuodama automobilį „Opel Vectra“, sukdama į kairę nesuteikė pirmumo teisės iš dešinės atvažiuojančiam purvėniškės G. J. vairuojamam automobiliui „Peugeot 607“. Pastarojo automobilio vairuotoja, vengdama susidūrimo, staigiai suko į dešinę ir nuvažiavo nuo kelio bei trenkėsi į kelio ženklą. Apgadintas automobilis ir kelio ženklas.

Nutraukė žarną

      Antradienį, 00.57 val., Tirkšliuose, Laukų g. 2C, nežinomas automobilio BMW vairuotojas apgadino dujų kolonėlę, nutraukdamas dujų įpylimo žarną, ir iš eismo įvykio vietos pasišalino nepranešęs policijai bei degalinės operatorei.

Partrenkė stirną

      Trečiadienį, 20.49 val., kelio Kuršėnai–Mažeikiai 52-ajame kilometre vairuotoja I. M., vairuodama automobilį „Volvo S60“, partrenkė iš kairės pusės į kelio važiuojamąją dalį iššokusią stirną. Sužalota stirna, automobilis neapgadintas.            

           

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode