Parama dėkojame




Neteisėtai pasinaudojo kortelėmis

Šią savaitę rajone neišvengta smurto atvejų. Neblaivus vyriškis apgadino automobilį ir kėsinosi į kitas transporto priemones. Pasinaudojus svetimomis elektroninėmis mokėjimo kortelėmis, sumokėta už prekes. Pavogtas vaikiškas vežimėlis.

Skriaudė žmonas

Gruodžio 7 d., apie 17.31 val., Troškučių k. neblaivus vyras, gim. 1960 m., pastūmė žmoną, trenkė į veidą. Įtariamasis patalpintas į areštinę.

Kitą dieną, apie 20.05 val., namuose, Beržų take, vyras, gim. 1952 m., laikydamas rankoje peilį, grasino papjauti savo žmoną, gim. 1965 m.

Apgadino automobilį

Lapkričio 28 d. 00.15 val. prie Žemaitijos g. 11 namo neblaivus vyriškis, gyv. Sedoje, griuvinėdamas ir spardydamas apgadino automobilį „Audi A6“, priėjęs prie moters automobilio, nulaužė veidrodėlį, trenkė į stiklą ir į variklio dangtį. Po to, pasiėmęs šaligatvio plytelę ir ją iškėlęs, ėjo link automobilių, stovėjusių aikštelėje. Tuo metu vyriškis buvo sulaikytas, ėmė koneveikti aplink buvusius asmenis ir grasinti susidorojimu.

Apmokėjo svetimomis priemonėmis

Gruodžio 7 d.18.18 val. ir 19.40 val. PC „Maxima“, Žemaitijos g. 20, vaikinas, gim. 1993 m., veikdamas kartu su jaunuoliu, gim. 1996 m., neteisėtai panaudojo svetimą elektroninę mokėjimo kortelę ir taip įsigijo įvairių prekių, kurių bendra vertė – 60,83 Eur. Įtariamieji patalpinti į areštinę.

Du ikiteisminio tyrimo metu nenustatyti asmenys laikotarpiu nuo ikiteisminio tyrimo metu nenustatyto laiko iki gruodžio 8 d. 11.30 val. iš tyrimo nenustatytų asmenų įgiję elektroninio mokėjimo kortelę tame pačiame prekybos centre ją panaudojo įsigyti du blokus cigarečių už 71,88 euro, tačiau prekių nepasiėmė.

Pavogė vežimėlį

Trečiadienį, laikotarpiu nuo 15.00 val. iki 15.30 val., pagrobtas prie M. Daukšos g. 28 namo pirmos laiptinės paliktas vaikiškas juodos spalvos vežimėlis. Padaryta 300 eurų turtinė žala.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode