Parama dėkojame




Sprogimas

Žuvo dviratininkas

      Praėjusią savaitę rajono keliuose neišvengta aukų. Žuvo kelio viduriu ėjęs ir vedęsis dviratį vyriškis.

Ėjo be liemenės

Gruodžio 12 d., apie 17.20 val., kelio Mažeikiai–Skuodas 25-ajame kilometre vairuotoja S. Ž., vairuodama automobilį „Nissan Almero Tino“, partrenkė ir mirtinai sužalojo kelio viduriu ėjusį ir dviratį vedusį vyriškį, gim. 1948 m. Pastarasis nevilkėjo šviesą atspindinčios liemenės.

 

Susidūrė automobiliai

      Gruodžio 11 d. 11.52 val. Skuodo–Troškučių g. sankryžoje vairuotojas S. P., vairuodamas automobilį „Nissan Patrol“, sankryžoje lenkė ta pačia kryptimi važiavusį automobilį „Gaz 330700“, vairuojamą D. V., kuris suko į kairę, ir su juo susidūrė. Nuo smūgio lenkiančioji transporto priemonė atsitrenkė į kelio ženklą ir jį nuvertė. Apgadinti abu automobiliai ir kelio ženklas.

      Tą pačią dieną kelio Tirkšliai–Užlieknė–Viekšniai 4-ajame kilometre nežinomas vairuotojas, vairuodamas automobilį „Ford Fiesta“, priklausantį S. P., nepasirinko saugaus važiavimo greičio, nesuvaldė automobilio, išvažiavo į priešpriešinę eismo juostą ir susidūrė su priešpriešiais atvažiuojančiu automobiliu „VW Multivan“, vairuojamu Ž. S., ir iš įvykio vietos pasišalino, nepranešęs policijai ir neužpildęs eismo įvykio deklaracijos. Apgadinti abu automobiliai.

Partrenkė laukinį žvėrį

      Gruodžio 9 d. 18.10 val. kelio Eigirdžiai–Mitkaičiai–Pievėnai–Tirkšliai 23-ajame kilometre vairuotojas E. B., vairuodamas automobilį „Mitsubishi Pajero“, nepastebėjo staiga iš kairės pusės į kelio važiuojamąją dalį išbėgusio šerno ir jį kliudė. Šernas pabėgo. Apgadintas automobilis.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode