Sprogimas

Klaipėdoje atskleistas žiaurus nužudymas

Gruodžio 14 d. Viršutinės gatvėje Klaipėdoje, bute, buvo rastas negyvas 1956 gimęs vyras. Atlikus ekspertinį tyrimą, buvo nustatyta, kad jis nužudytas.

Sunkių nusikaltimų tyrimo valdybos pareigūnai pirmadienį, 2015-12-28, nustatė ir sulaikė nusikaltimo padarymu įtariamą taip pat 1956 m. gimusįjį, kuriam pareikšti įtarimai pagal LR BK 129 str. 1 d. Gruodžio 29 d. įtariamasis suimtas 3 mėnesiams.

Konfliktas įvyko galimai gruodžio 11-13 d., išgertuvių metu, Viršutinės g. Klaipėdoje dėl dingusio telefono. Įtariamasis savo auką apkaltino telefono vagyste ir reikalavo jį atiduoti, įvyko muštynės.

Stipriai sumuštas nukentėjusysis liko merdėti bute, o skriaudikas iš buto pasišalino. Vėliau su dar vienu tyrimui žinomu asmeniu buvo atėję pažiūrėti, gal sumuštasis gyvas, tačiau, neužčiuopę pulso, vėl, niekino nepastebėti, pasišalino iš buto.

Tikrinant nužudymo vietoje rastus daiktinius įrodomus, buvo nustatytas įtariamasis, galimas nužudytojo sugėrovas, kuris po nužudymo išėjo iš savo sugyventinės buto, esančio Šaulių gatvėje, slapstėsi pas pažįstamus iki pat sulaikymo.

Klaipėdos apskr. VPK Komunikacijos grupė

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode