Sprogimas

Vilniaus mažasis teatras kviečia žiūrėti interaktyvius spektaklius vaikams

Vilniaus mažasis teatras jungiasi prie naujo interaktyvių renginių internetinio kanalo „Stage on“ ir kviečia žiūrėti spektaklius vaikams namuose. Pirmoji tiesioginė transliacija – jau sekmadienį, gegužės 10 d. Jos metu mažieji žiūrovai galės išvysti režisierės Gintarės Latvėnaitės spektaklį „Mano batai buvo du“, įsitraukti į veiksmą ir net pabendrauti su mylimais aktoriais.

Nors karantinas sustabdė įprastą Vilniaus mažojo teatro veiklą, tiesioginės spektaklių transliacijos internetu suteikia galimybę vėl susitikti su žiūrovais. Vilniaus mažasis teatras, bendradarbiaudamas su kanalu „Stage on“, gegužės mėnesio sekmadieniais transliuos spektaklius vaikams. Artimiausi spektakliai svetainėje www.stageon.lt – „Mano batai buvo du“ ir „Manuliukai“ (abiejų režisierė Gintarė Latvėnaitė). Juos bus galima stebėti, už simbolinę kainą įsigijus bilietą svetainėje „Bilietai.lt“.

Aktoriai vaidins profesionaliai įrengtoje scenoje – taip bus užtikrintas kokybiškas vaizdas ir garsas. Specialūs ekranai leis aktoriams matyti spektaklį stebinčius vaikus, pabendrauti su jais, kviesti šokti ar dainuoti.

Virtualaus susitikimo su mažaisiais žiūrovais kūrėjai laukia su nekantrumu. Vilniaus mažojo teatro spektaklių vaikams režisierė Gintarė Latvėnaitė sako, kad žinią apie galimybę dalyvauti šiame projekte pasitiko džiugiai: „Viliamės, kad viskas bus kaip teatre! Mums tikrai pavyks, jaučiu didžiulį azartą ir visi to labai laukiame.“

Gegužės 10 d. 12 val. transliuojamas spektaklis „Mano batai buvo du“ – pamokantis ir smagus kūrinys apie draugystę ir tai, ką gali iškrėsti vaiko neprižiūrimi daiktai. Spektaklyje skamba aktorių Gintarės Latvėnaitės, Indrės Patkauskaitės, Jokūbo Bareikio ir Tomo Rinkūno gyvai atliekamos dainelės pagal lietuvių poetų kūrybą.

Gegužės 17 d. 12 val. vyks spektaklis „Manuliukai“ – tai judesio, muzikos ir spalvų kūrinys 6–36 mėn. vaikams. Spektaklio metu naudojami gestų kalbos principai, kurie kūdikiams ir mažiems vaikams padeda labiau prisijaukinti emocijas per šių ryšį su spalvomis.

Transliacija svetainėje: www.stageon.lt

Bilietus galite įsigyti čia: https://bit.ly/3baJZQv

Teatro informacija ir nuotraukas

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode