Parama dėkojame




Kaziuko mugė Jurbarko jaunimo parke

2016 m. kovo 5 d. 11.00 val. Jaunimo parke vyks Kaziuko mugė, kurią organizuoja Jurbarko rajono savivaldybė. Pagrindinė šios mugės idėja – atskleisti jaunų žmonių meninius, kulinarinius, verslumo gebėjimus, suteikti galimybę ugdyti verslo bei rinkodaros pagrindus.

Renginys skirtas jaunimui kaip iniciatyva išbandyti verslumą per praktinę veiklą. Šiai mugei kviečiamos ruoštis mokyklos, įstaigos, bendruomenės, gyventojai – visi, kurie turi, ką parodyti ir nori parduoti savo rankų darbus.

Kviečiame atvykti ir tautodailininkus, amatininkus, verbų pynėjus, medžio drožėjus, audėjus, mezgėjus, skanėstų gamintojus – visus, turinčius ką parodyti ir parduoti. Kviečiame į mugę ne tik pasiūlyti savo gaminius, bet ir parodyti tai, ką jūs darote, sukurti daug mažų meno dirbtuvėlių ir pakviesti mokytis Jūsų siūlomo amato.

Mugės dalyviai bus kviečiami aukoti lėšas jaunimo veikloms. Kokybiškiausias ir pirkėjams patraukliausias prekes siūliusiam bus įsteigtas specialus Jurbarko turizmo ir verslo informacijos centro prizas. Taip pat bus apdovanota aktyviausiai mugėje dalyvavusi mokykla.

Renginyje vyks akcija „Velykų medis“, iš įvairių medžiagų bus visuotinai gaminami margučiai, kurie papuoš Jaunimo parką.

Lina Lukošiūtė

Viešųjų ryšių specialistė

Jurbarko rajono savivaldybės administracija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode