Parama dėkojame




Sprogimas

Liepą Trakai taps dukart pasaulio irklavimo sostine

Irklavimo sporto padangėje – viena gera žinia veja kitą. Lietuvos baidarių ir kanojų irklavimo federacija (LBKI) gavo patvirtinimą, kad Trakuose liepos 23-24 dienomis vyks Tarptautinės baidarių ir kanojų irklavimo federacijos(ICF) pasaulio meistrų čempionatas.

„Tai labai gera žinia. Buvę geriausi pasaulio irkluotojai turės progą ne tik išbandyti savo jėgas Galvės irklavimo trasoje, susitikti ir pabendrauti su jaunystės varžovais bei draugais, bet ir iš arčiau susipažinti su mūsų kraštu ir Lietuva. Esame jau sukaupę pasaulio, Europos irklavimo čempionatų rengimo patirtį, tad tikiuosi, kad neapvilsime“, – tvirtino Trakų rajono savivaldybės administracijos direktorius Jonas Liesys.

Kaip geriau pasiruošti čempionatui, kokie uždaviniai laukia pirmiausia – buvo aptarta savivaldybėje vykusiame pasitarime, kuriame dalyvavo savivaldybės mero pavaduotoja Marija Puč, administracijos direktorius J. Liesys, LBKI prezidentas Aleksandras Alekrinskis, irklavimo sporto organizatoriai bei treneriai.

Tad artėjančią vasarą Trakuose bus surengti net du aukščiausio rango irklavimo sporto čempionatai ir senoji sostinė bus dviguba pasaulio irklavimo sostinė. Liepos 9-10 dienomis Galvės ežere varžysis Europos jaunių irklavimo čempionato dalyviai.

„Tokio masto sporto renginiai visada didelis iššūkis, tačiau galime ir mokame jiems pasiruošti. Per sportą perduodamos pačios greičiausios, patraukliausios žinios, kas mes esame, kaip gyvename, kuo galime praturtinti kitus“, – sakė direktorius J. Liesys.

Trakų rajono savivaldybės informacija

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode