Marcinkevičius




Pirmąją pavasario dieną sužeista dviratininkė

      Kovo pirmosios dienos rajone pasižymėjo avaringumu. Nukentėjo dviratininkė. Nesuvaldžius automobilio, apgadintas kelio ženklas. Mirtinai sužaloti laukiniai žvėrys.

Nepraleido dviračio

      Kovo 1 d. 09.39 val. Žemaitijos g. 9 vairuotojas M. K., vairuodamas automobilį „Mazda Protege“ ir sukdamas į kelią iš šalia jo esančių teritorijų, nepraleido dviračių taku iš kairės pusės važiuojančios dviratininkės D. E. A. ir ją kliudė. Sužeista dviratininkė pristatyta į Mažeikių ligoninę.

 

Atsitrenkė į ženklą

      Tą pačią dieną, 08.50 val., Laižuvos–Birutės g. sankryžoje vairuotojas D. M., vairuodamas automobilį „Audi 100“, nereguliuojamoje sankryžoje sukdamas į kairę, nepasirinko saugaus greičio, nesuvaldė automobilio ir atsitrenkė į kelio salelėje buvusį kelio ženklą. Apgadintas kelio ženklas ir automobilis.

Sužalojo stirnas

      Antradienio vakare, 18.09 val., kelio Tirkšliai–Anulynai 28-ajame kilometre vairuotojas E. K., vairuodamas automobilį „BMW 530d“, nutrenkė iš dešinės kelio pusės į kelią išbėgusią stirną. Apgadintas automobilis, stirna nugaišo.

      Ketvirtadienį, 09.23 val., kelio Kuršėnai–Mažeikiai 53-ajame kilometre vairuotojas E. Z., vairuodamas automobilį „Volvo XC90“ taip pat partrenkė iš dešinės kelio pusės į kelią išbėgusią stirną ir ją mirtinai sužalojo. Automobilis taip pat apgadintas.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode