Marcinkevičius




Pasipriešino policijos pareigūnams

 Praėjusios savaitės pabaiga rajone buvo nerami. Rastas miręs žmogus. Smurtauta šeimose. Sukčiai išviliojo pinigus. Gautas melagingas pranešimas apie prekybos centre paliktą sprogmenį. Pasipriešinta policijos pareigūnams.

Rastas negyvas

Gegužės 20 d., apie 14.41 val., Šerkšnėnų k., kambaryje, ant grindų, rastas vyro (gimusio 1947 m.) lavonas be išorinių smurto žymių. Pradėtas ikiteisminis tyrimas mirties priežasčiai nustatyti.

 

 

Smurtavo šeimoje

Penktadienį, apie 22.36 val., P. Matulionio g. neblaivus (nustatytas 4,42 promilės girtumas) vyras (gimęs 1972 m.) tampė sugyventinei (gimusiai 1965 m.) už plaukų bei suėmęs rankomis ją smaugė.

Tą patį vakarą, apie 23.30 val., Pikelių k., namuose, konflikto metu neblaivus (nustatytas 2,50 promilės girtumas) vyras (gimęs 1968 m.) smogė neblaiviai (nustatytas 1,64 promilės girtumas) sugyventinei (gimusiai1968 m.) į veidą.

Išviliojo pinigus

Gegužės 19 d., apie 12.00 val., Gamyklos g. gyvenančiai moteriai (gimusiai 1932 m.) telefonu paskambinęs, anūku prisistatęs asmuo, pasakęs, jog pateko į avariją, apgaulės būdu išviliojo 600 eurų.

Pranešė apie sprogmenį

Penktadienį, 16.45 val., Bendrojo pagalbos centro telefonu gautas pranešimas, kad Mažeikiuose, Žemaitijos g., esančiame prekybos centro tualete padėta bomba. Patikrinimo metu sprogmenų nerasta. Nustatyta, kad apie sprogmenį melagingai pranešė nepilnametis (gimęs 2002 m.). Pradėta administracinė teisena.

Nevykdė reikalavimų

Sekmadienį, 22.34 val., gavus pranešimą apie Mažeikiuose, Ventos g., bute girtaujančius ir triukšmą keliančius asmenis ir pareigūnams nuvykus į įvykio vietą, informacija pasitvirtino. Bute garsiai grojo muzika, o į laiptinę išėjęs agresyviai nusiteikęs jaunuolis (gimęs 1995 m.) nevykdė teisėtų policijos pareigūnųreikalavimų ir, bandant jį sulaikyti, pasipriešino bei kumščiu trenkėTelšių apskr. VPK Mažeikių r. PKViešosios tvarkos ir eismo priežiūros poskyrio vyriausiajam patruliui (gim. 1988 m.) į veidą. Panaudojus specialiąsias priemones, sulaikant asmenį, iš buto į laiptinę išėjo vyras (gim. 1989 m.), kuris aktyviais veiksmais trukdė sulaikyti asmenį. Jo atžvilgiu buvo panaudotas elektros impulsinis prietaisas „Taser“ bei antrankiai. Asmenys sulaikyti ir pristatyti į komisariatą. Mažeikių ligoninėje pareigūnui diagnozuotas veido sumušimas, po apžiūros jis išleistas gydytis ambulatoriškai. Pradėtas ikiteisminis tyrimas.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode