Marcinkevičius




keltoGraikijoje dėl praėjusios savaitės incidento, kai žuvo iš kelto į jūrą išstumtas keleivis, atsistatydino prekybos laivyno ministras, pirmadienį pranešė jis pats ir vyriausybė.

Socialiniuose tinkluose paplitusiame vaizdo įraše matyti, kaip 36 metų Antonis Kargiotis įbėga į kelto pakrovimo rampą Atėnų uoste, o įgulos nariai jį sustabdo ir tris kartus pastumia.

Vyras įkrito į jūrą, ir nors keleiviai šaukė, kad jis yra vandenyje, keltas išplaukė numatytu laiku. Jo kūnas galiausiai buvo ištrauktas iš vandens.

„Kelto „Blue Horizon“ įgulos narių įvykdytas Antonio Kargiočio nužudymas sukrėtė mus visus“, – sakoma Miltiadžio Varviciočio (Miltiadis Varvitsiotis) atsistatydinimo pareiškime, kuris buvo paskelbtas socialiniuose tinkluose.

M. Varviciočio atsistatydinimą ministras pirmininkas priėmė, sakė vyriausybės atstovas.

Kelto, plaukusio iš Atėnų į Kretą, kapitonui ir trims įgulos nariams dėl A. Kargiočio žūties praėjusį antradienį gresia baudžiamieji kaltinimai.

BNS nuotrauka

Informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo neleidžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode