Parama dėkojame




Pietų Indijoje nuskendo du kaskadininkai, kurie nemokėjo plaukti, bet sukant filmą šoko iš sraigtasparnio į ežerą, antradienį pranešė policija.

Raghavas Uday (Raghavas Udajus) ir Anilas Verma žuvo pirmadienį, filmuojant juostos kulminaciją. Policijos vyresnysis inspektorius Chandra Gupta (Čandra Gupta) sakė, kad kaskadininkai nemokėjo plaukti ir buvo be gelbėjimo liemenių, o motorinė valtis, turėjusi skubiai priplaukti ir juos išgelbėti, kaip paaiškėjo, buvo sugedusi.

Scenos įraše matyti, kaip du kaskadininkai nukrenta į vandenį ir kelias sekundes kapanojasi, o paskui dingsta. Vietos žvejai su savo valtelėmis atplaukė į ežero vidurį, bet jų nesurado.

Vienas garsiausių kanadų kino aktorių Duniya Vijay (Dunija Vidžajus) taip pat šoko į vandenį su kaskadininkais, bet sugebėjo išsilaikyti paviršiuje ir vėliau buvo žvejų išgelbėtas.

Kanadų kalba yra vartojama Pietų Indijos Karnatakos valstijoje, kuri turi klestinčią kino pramonę.

Viena kanadų televizija parodė anksčiau nufilmuotą interviu su vienu iš žuvusių kaskadininkų. Jis sakė, kad bijo šokti, nes dar niekada nebuvo atlikęs tokio triuko.

Policija iškėlė filmo režisieriui ir prodiuseriams bylą dėl nusikalstamo aplaidumo, sakė Ch.Gupta.

Delis, lapkričio 8 d. (AP-BNS).

 

Naujienų agentūros BNS informaciją atgaminti visuomenės informavimo priemonėse bei interneto tinklalapiuose be raštiško UAB „BNS“ sutikimo draudžiama.

Taip pat skaitykite:

Nuorodų sąrašas

Nuorodų sąrašas

Powered by BaltiCode